Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/29/na-kirovogradschini-suditimut-kerivnitsju-viddilennja-ukrposhti-za-privlasnennja-koshtiv-klientiv.htm
новини, 29 квітня 2020

На Кіровоградщині судитимуть керівницю відділення Укрпошти за привласнення коштів клієнтів


За процесуального керівництва Добровеличківського відділу Новоукраїнської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні, відносно одного з начальників відділення поштового зв’язку на території Добровеличківського району, яка обвинувачується у зловживанні своїм службовим становищем з метою привласнення грошових коштів АТ «Укрпошта» - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області .


За даними слідства, начальник відділення поштового зв’язку, за відсутності будь-якої правової підстави, приймала готівку у виді платежів за послуги, надані поштовим відділенням, оприбуткувала їх своєчасно по касовому звіті, але не направляла у головну касу, що призводило до виникнення щоденного перевищення встановленого ліміту залишку грошових коштів, та зловживаючи своїм службовим становищем з метою особистої наживи привласнювала вказані грошові кошти.


В результаті вказаних протиправних дій державі завдано шкоди на загальну суму понад 200 тис. грн.


Наразі обвинувальний акт за ч. 2 ст. 191 (привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) КК України направлено до Добровеличківського районного суду для розгляду по суті.


У разі доведення вини жінці загрожує покаранняу вигляді обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

    



610Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: