Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/29/karantinni-blokposti-u-kropivnitskomu-mozhut-demontuvati.htm
новини, 29 квітня 2020

Карантинні блокпости у Кропивницькому можуть демонтувати


У Кропивницькому на санітарних блокпостах з 28 квітня чергуватимуть рятувальники та нацгвардійці, медики та поліцейські повернулись на свої робочі місця. Про це Суспільному розповів заступник міського голови Олександр Мосін. До сьогодні на шести постах на в'їздах у місто міряли температуру водіям та пасажирам.


Причини змін у роботі блокпостів Олександр Мосін пояснив так: "Відповідний контроль на в'їздах практично втратив свою силу. Ми ухвалили рішення на тиждень, який триває. Блокпости повинні залишитись в режимі чергування. Далі будемо вирішувати, чи взагалі їх демонтувати, чи залишити і продовжити чергування".




Карантинні блокпости у Кропивницькому можуть демонтувати


Рятувальник Дмитро Земба, який чергує на блокпості на вулиці Бобринецький шлях, розповів, що з 28 квітня водіїв не зупинають, температуру у водіїв та пасажирів не перевіряють. В наметі на блокпості є вогнегасник, балон для дезінфекції машин і термометр. Ними, з його слів, не користуються: "Чергую я і двоє нацгвардійців. Забезпечуємо охорону майна. Працюємо з 8 години ранку до 8 вечора. Просто охороняємо".


Нагадаємо, 6 блокпостів працюють у Кропивницькому з 6 квітня.


828Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: