Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/28/robotodavtsi-kirovogradschini-zareestruvali-ponad-50-vakansii-z-nadannjam-zhitla.htm
новини, 28 квітня 2020

Роботодавці Кіровоградщини зареєстрували понад 50 вакансій з наданням житла


Станом на 28 квітня, у центрах зайнятості Кіровоградщини зареєстровано 57 вакансії з наданням житла. Більшість призначена для працевлаштування лікарів - повідомляє Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Крім того, вакансії з наданням житла або проживанням у гуртожитку/можливістю компенсації за винаймання житла, пропонуються у гірничодобувній промисловості (гірник очисного забою, прохідник, машиніст бурової установки), а також сільськогосподарському виробництві (бухгалтер, обліковець, водій автотранспортних засобів, слюсар аварійно-відбудовних робіт, робітник з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва).


Серед районів, у яких зареєстровані такі вакансії Маловисківський (15 вакансій), Голованівський (7 вакансій), 4 вакансії у Новоархангельському районі, 3 вакансії у Добровеличківському, по 2 вакансії у Знам'янському та Кропивницькому районах та по 1 вакансії у Долинському та Устинівському районах Кіровоградщини. 22 вакансії з представлених передбачають роботу у Кривому розі Дніпропетровської області.


Якщо вас зацікавила зазначена інформація, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.



759Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: