Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/27/politseiski-povidomili-zhitelju-oleksandrii-pidozru-u-zbuti-narkotikiv.htm
новини, 27 квітня 2020

Поліцейські повідомили жителю Олександрії підозру у збуті наркотиків


У ході розслідування, розпочатого у рамках кримінального провадження, правоохоронці задокументували злочинну діяльність 34-річного місцевого жителя - повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.


Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання особи поліцейські виявили та вилучили грошові кошти, здобуті злочинним шляхом, а також наркотичний засіб – опій, який було направлено на проведення експертизи до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


«Наразі чоловікові повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.


Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення причетності інших осіб до збуту наркотичних засобів на території міста.



647Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: