Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/27/do-sluzhbi-zainjatosti-kirovogradschini-nadiishlo-blizko-50-zvernennja-gromadjan.htm
новини, 27 квітня 2020

До служби зайнятості Кіровоградщини надійшло близько 50 звернення громадян


Упродовж січня-березня 2020 року Кіровоградська обласна служба зайнятості продовжувала роботу щодо забезпечення права громадян на звернення у письмовому вигляді, на особистому прийомі, шляхом використання електронної пошти для написання електронних звернень - інформує Відділ організаційної роботи та архівної справи Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Зазначена діяльність спрямована на вирішення порушених проблем та задоволення вимог заявників у терміни, визначені чинним законодавством. У кожному випадку розглядаються всі можливі підходи до вирішення проблемних питань, з якими звертаються громадяни, проводиться ретельна перевірка усіх звернень, де йдеться про недоліки в роботі служби зайнятості.


Так, протягом звітного періоду до центрів зайнятості та філій надійшло 6 письмових звернень.


Крім цього, надійшли 17 електронних звернень (форма для написання електронних звернень розміщена на регіональній вебсторінці у рубриці «Зворотній зв’язок»), а також звернення через Кіровоградський обласний контактний центр та Урядову гарячу лінію (всього – 26).


Більшість питань, які порушили громадяни, стосувалися працевлаштування, реєстрації в службі зайнятості, виплати матеріального забезпечення, чинного законодавства про зайнятість і права громадян на соціальний захист у разі настання безробіття.


В результаті проведеної роботи усі звернення розглянуто вчасно, кожен заявник отримав відповідь.


На особистий прийом, що проводиться керівництвом центрів зайнятості та філій, звернулася 391 особа. Громадяни отримали допомогу щодо вирішення проблемних питань, роз’яснення та консультації фахівців.


Для розширення можливості мешканців області щодо оперативного отримання відповідної інформації, а також інформування населення про шляхи вирішення проблем зайнятості, у т.ч. у період карантину, діє телефонна «гаряча» лінія обласного центру зайнятості та телефонна лінія з питань застосування роботодавцями іноземної робочої сили.


Для підвищення рівня поінформованості громадськості щодо соціальних послуг державної служби зайнятості, проводиться адресна інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення з використанням ефективних засобів комунікації, зокрема інтернет-ресурсів, телефонного зв'язку, спрямована на забезпечення прозорості й доступності інформації про діяльність центрів зайнятості та філій, а також надання відповідних професійних консультацій та роз’яснень громадянам з питань зайнятості населення та ринку праці.



1107Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: