Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/25/rjatuvalniki-kirovogradschini-provodjat-dezzahodi-vidpovidno-do-zvernen-mistsevoi-vladi.htm
новини, 25 квітня 2020

Рятувальники Кіровоградщини проводять деззаходи відповідно до звернень місцевої влади


Відповідно до звернень, що надходять до Служби порятунку Кіровоградщини, щодо необхідності профілактичної дезінфекції об’єктів та територій, де є традиційне скупчення людей, рятувальники здійснюють відповідну роботу - інформує У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 24 квітня загалом 19 км вулиць та тротуарів обробили дезрозчином бійці місцевого підрозділу м. Долинська, а саме: провул. Братів Клепачів, Транспортний, вул. Шевченка, Сонячна, Центральна, Чкалова, Соборності України, Нова.


Особовий склад 13-ї ДПРЧ здійснив заходи з дезінфекції 33-х під’їздів багатоквартирних будинків у смт. Голованівськ по вул.Соборна, Довженка, Шевченка, Пушкіна, Матросова, Патріотів, Іоана Богослова, Івана Богуна, Лісна.


Широку санітарні профілактичну обробку доріг, а також об’єктів інфраструктури провели рятувальники 28-ї ДПРЧ смт Онуфріївка, а саме: зупинки та елементи будівель магазинів у с. Зелене та с. Мар’ївка Онуфріївського району.


Бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрія за допомогою дезінфікуючих розчинів та акумуляторних і мотооприскувачів дезінфікували 90 автобусних зупинок міського транспорту в районному центрі.


                      

886Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: