Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/25/na-kirovogradschini-vidnovili-zruinovanii-mist.htm
новини, 25 квітня 2020

На Кiровоградщинi вiдновили зруйнований зливою мiст (ВІДЕО)


В Устинівському районі відремонтували міст на дорозі Устинівка-Мальчевське-Новий Буг. Про це Суспільному розповів Анатолій Зорькін, директор державного підприємства "Агентство місцевих автомобільних доріг", яке є замовником робіт. На ремонт витратили 8 мільйонів 300 тисяч гривень з державного бюджету.


За словами Анатолія Зорькіна, міст побудували у 1966 році і за понад пів століття його жодного разу не ремонтували. У червні 2019 року злива зруйнувала міст. Ремонтні роботи розпочали у жовтні.





  Головний інженер підприємства "Мостобудівельний загін 112" Володимир Кортовський розповів, що довжина мосту – шість метрів: “Зробили по двадцять метрів дороги з обох боків. Згідно проєкту, зробили бар'єрне огородження та заїзд для забору води рятувальниками. Міст монолітний, з бетону, тому витримає будь-який транспорт”.


Місцевий житель Василь Мерзлов, розповів, як сім місяців жили без дороги: “Кошмар був. Cтавили драбини з обох сторін. Діти спускались, ми об'їжджали. Як сухо, то можна було об'їхати. А як багнюка, то застрягали і по два дні стояли фури”.




  Водій молоковоза Олександр Ярошенко їздить мостом щодня. До ремонту на об'їзд витрачав сорок хвилин.


За словами головного інженера підприємства "Мостобудівельний загін 112" Володимира Кортовського, гарантія на міст – сім років.


фото - Кіровоградська ОДА






2093Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: