Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/25/na-kirovogradschini-pensioneri-pochali-otrimuvati-po-1-000-griven-odnorazovoi-dopomogi-na-chas-karantinu.htm
новини, 25 квітня 2020

На Кіровоградщині пенсіонери почали отримувати по 1 000 гривень одноразової допомоги на час карантину


Пенсіонери Кіровоградської області почали отримувати по тисячі гривень одноразової допомоги від держави на час карантину. Суспільному про це розповіла заступниця начальника Пенсійного фонду в області Олена Романченко. Гроші дають людям, у яких пенсія менше п’яти тисяч гривень. Таких в області чверть мільйона.


Олена Романченко розповіла, що доплату від держави виплачують через Пенсійний фонд: “Кошти були зараховані на банківські установи ще 23 квітня ввечері, пенсіонерам надходили повідомлення на телефони з інформацією, що на їх рахунки прийшли гроші. Пошта почала платити 24 квітня”.


За словами заступниці директора кіровоградської дирекції Укрпошти Марини Ладигіної, пенсіонерам, які отримують пенсії через Укрпошту, гроші принесуть листоноші: “З Пенсійного фонду до нас надійшло 97 мільйонів гривень. Це на 97 тисяч пенсіонерів. У нас обслуговується приблизно 103 тисячі пенсіонерів, яких саме 97 тисяч отримають цю доплату. Почали ми виплати з 24 квітня і плануємо до 30 квітня рознести”.


Пенсіонерка Олена Кленова розповіла, що на додаткову тисячу до пенсії дуже чекала, але не знала, коли отримає. Витратить ці гроші на ліки: "Казали, що в травні дадуть, та 23 квітня ввечері отримала повідомлення, що тисяча гривень прийшла. Зраділа, що таки виконали свою обіцянку. Вдячна, але для нас це крапля в морі”.


На виплату пенсіонерам область отримала 250 мільйонів гривень.


2133Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: