Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/24/v-oleksandrii-z-prospektu-mozhut-zniknuti-kioski.htm
новини, 24 квітня 2020

В Олександрії з проспекту можуть зникнути кіоски


Міська влада Олександрії може припинити продовжувати й укладати договори оренди на користування земельними ділянками під МАФи на головній вулиці Олександрії, повідомляє «Голос Громади».


По це згадувалося на недавньому засіданні виконавчого комітету Олександрійської міської ради під час розгляду чергового блоку питань стосовно надання в оренду та тимчасове користування земельних ділянок комунальної власності. Зокрема міський голова Степан Цапюк зазначив, що «мабуть, по проспекту Соборному скоро винесемо рішення не продовжувати договори оренди на розміщення кіосків». 


Слід зазначити, питання, які стосуються укладання нових або продовження вже існуючих договорів оренди для підприємців на головних вулицях міста і на який термін, на засіданнях виконкому у більшості випадків ухвалюються важко, після тривалих дискусій. Як відомо, проблеми та заборони щодо розміщення тимчасових малих архітектурних форм (кіосків) існують у багатьох великих і не дуже великих містах.


972Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: