Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/24/medikiv-ustinivskogo-raionu-zastrahuvali-vid-covid-19-strahovii-polis-do-30-000-griven.htm
новини, 24 квітня 2020

Медиків Устинівського району застрахували від COVID-19: страховий поліс до 30 000 гривень


Устинівська районна державна адміністрація ініціювала страхування медичних працівників району на випадок захворювання на коронавірус. Про це розповів голова Устинівської РДА Максим Собко - інформує Устинівська районна державна адміністрація .


Очільник району зазначив, що страховку отримають близько 100 медиків первинної й вторинної ланок. Це ті медичні працівники, які перебувають у зоні підвищеного ризику зараження.


Максимальна сума страхових виплат становить 30 тисяч гривень.


Страховка покриває перше захворювання на COVID-19, яке призвело до лікування в умовах стаціонару або амбулаторного лікування. Також кожен матиме змогу отримати онлайн-консультації кваліфікованих лікарів щодо профілактики COVID-19 та психологічної підтримки при психоемоційному навантаженні в зв’язку з COVID-19.


«Ми не лише дбаємо про захист наших лікарів, купуючи засоби захисту та потрібне обладнання, а й хочемо бути їм опорою, придбавши для них поліс медичного страхування. То ж у разі інфікування коронавірусом кожен матиме певний рівень захищеності та отримає відповідну суму на лікування», - розповів Максим Олегович.


Вже наступного тижня медпрацівники району укладуть відповідні договори зі страховою компанією, яка запропонувала вигідні умови програми, створеної відповідно до реалій сьогодення в зв’язку з поширенням коронавірусу.


1209Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: