Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/22/u-kropivnitskomu-vodii-avtomobilja-volkswagen-passat-namagavsja-vtekti-vid-patrulnih.htm
новини, 22 квітня 2020

У Кропивницькому водій автомобіля Volkswagen Passat намагався втекти від патрульних


Водій автомобіля Volkswagen Passat не надав дорогу іншому автомобілю на перехресті вулиць Юрія Бутусова і Бєляєва, що у Кропивницькому. На вимогу патрульних про зупинку він лише збільшив швидкість і почав тікати, знову і знову порушуючи ПДР - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Гонитва продовжилась по вулиці Волкова і проспекту Університетському. Далі водій вирішив не зупинятись і погнав авто через Кільцеву дорогу на Олександрівське шоссе (мікрорайон Лелеківка). І вже на перехресті Кільцевої дороги та провулка Об’їзного інспектори роти тактико-оперативного реагування затримали водія.


У 34-річного кропивничанина патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження огляду він відмовився. Також не надав поліцейцським водійське посвідчення.


На водія патрульні склали адмінматеріали за ст. 122-2 (невиконання вимог про зупинку), ч.1 ст.130 (керування у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду), ч.1 ст.126 (керування без відповідних документів) КУпАП.



2212Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: