Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/21/z-pratsivnikami-podatkovoi-sluzhbi-kirovogradschini-provedeno-45-navchan-z-pitan-protidii-koruptsii.htm
новини, 21 квітня 2020

З працівниками податкової служби Кіровоградщини проведено 45 навчань з питань протидії корупції



За інформацією підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Кіровоградській області з початку 2020 року з метою підвищення професійної компетенції працівників обласного відомства проведено 45 навчальних заходів (лекції, тренінги) з питань запобігання та протидії корупції за темами: «Запобігання корупції», «Фінансовий контроль», «Правила етичної поведінки», «Відповідальність за вчинення корупційних правопорушень та правопорушень пов’язаних з корупцією», «Корупційні злочини».


Також спеціалістами підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Кіровоградській області надавалась індивідуальна методична та консультативна допомога працівникам Головного управління, яка спрямована на формування всебічних знань з антикорупційного законодавства, неухильного дотримання і виконання ними вимог та обмежень передбачених чинним законодавством, зокрема в заповненні е-декларацій. Так, за січень-березень 2020 року за роз’ясненнями до сектору з питань запобігання та виявлення корупції звернулись 248 працівників обласного управління.


На постійному контролі підрозділу знаходиться питання недопущення виникнення конфлікту інтересів. В березні 2020 року до сектору надійшло повідомлення про наявність потенційного конфлікту інтересів. Конфлікт врегульовано шляхом усунення працівника від прийняття рішення.


За січень – березень 2020 року сектором з питань запобігання та виявлення корупції розглянуто 5 звернень від фізичних та юридичних осіб стосовно фактів можливого порушення вимог антикорупційного законодавства та правил етичної поведінки працівників Державної податкової служби. У двох випадках інформація була частково підтверджена. З працівниками були проведені профілактичні бесіди та застосовані заходи матеріального впливу.


Крім того, за поданням сектору за результатами розгляду дисциплінарного провадження працівника Головного управління ДПС у Кіровоградській області попереджено про неповну службову відповідність за порушення правил етичної поведінки працівників Державної податкової служби.



701Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: