Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/14/v-odnii-z-otg-kirovogradschini-z-klubu-vikrali-akustichne-obladnannja.htm
новини, 14 квітня 2020

В одній з ОТГ Кіровоградщини з клубу викрали акустичне обладнання


Повідомлення про крадіжку з приміщення клубу надійшло до Олександрійського районного відділення поліції від адміністрації закладу. Невідома особа, шляхом пошкодження вікна, проникла до будівлі та викрала акустичне обладнання і побутову техніку на загальну більше 120 тисяч гривень - інформує Олександрійське районне відділення поліції Кіровоградщини.


На місці пригоди поліцейським офіцером громади Попельнастівської ОТГ спільно з слідчо-оперативною групою було проведено заходи, спрямовані на встановлення особи, причетної до скоєння вказаного кримінального правопорушення.


Так, з допомогою системи відеонагляду, поліцейські викрили 33-річного мешканця міста Олександрії. Викрадене ним майно вилучено.


За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкцією статті за вчинення таких дій передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


          

780Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: