Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 9 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/09/rjatuvalniki-z-kirovogradschini-dopomagajut-dolati-masshtabnu-lisovu-pozhezhu-na-zhitomirschini.htm
новини, 9 квітня 2020

Рятувальники з Кіровоградщини допомагають долати масштабну лісову пожежу на Житомирщині


Продовжується ліквідація лісової пожежі на території ДП «Народицьке спеціалізоване лісове господарство» Народицького, Кліщивського та Базарського лісництв Житомирської області - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Наразі пожежу не локалізовано. Залишається горіння окремими осередками на 5-ти ділянках,  загальною площею близько 20 га. До ліквідації наслідків лісової пожежі залучено 313 чоловік та 70 одиниць техніки ДСНС України. Серед них – зведений підрозділ У ДСНС у Кіровоградській області у складі 33 чоловік та 7 одиниць техніки.


Протягом 7 квітня кіровоградські рятувальники разом із полтавськими колегами здійснювали роботу на визначеній ділянці згідно із розпорядженнями керівника гасіння пожежі, а саме: стримували фронт горіння шляхом утворення смуги зустрічного вогню.


Зараз 3 відділення зведеного підрозділу Кіровоградщини разом із двома відділеннями хмельницького підрозділу залучені на гасіння пожежі лісу біля м. Поліське.


            

1383Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: