Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 8 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/08/pislja-perevirki-derzhprodspozhivsluzhbi-v-magazini-u-golovanivsku-usunuli-porushennja.htm
новини, 8 квітня 2020

Після перевірки Держпродспоживслужби в магазині у Голованівську усунули порушення


Фахівці Голованівського районного управління Держпродспоживслужби Кіровоградщини виявили порушення вимог законодавства в сфері безпечності харчових продуктів під час перевірки магазину в смт. Голованівськ. Зокрема, в торговельному закладі не здійснювали контроль за температурними режимами зберігання харчової продукції (журнал контролю температури в холодильному обладнанні відсутній). Також не дотримувалися вимог до реалізації рибної продукції (цілісність тушки оселедця соленого була порушена) - інформує пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


Звертаємо увагу, що дотримання необхідних температурних режимів під час зберігання продуктів, збереження цілісності продукції, упаковки тощо унеможливлюють розмноження мікроорганізмів та формування токсинів в харчових продуктах.


Важливим етапом також є проходження працівниками, задіяними до обігу харчових продуктів, навчань з питань гігієни персоналу, гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів. Під час перевірки проходження таких навчань працівниками магазину підтверджено не було.


За результатами заходу державного нагляду (контролю) фізичній особі-підприємцю було надано припис про усунення виявлених порушень. Під час повторної перевірки торговельного закладу щодо виконання вимог припису фахівці встановили, що в магазині усунули всі виявлені порушення.



625Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: