Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/02/v-oleksandrivtsi-kirovogradskoi-oblasti-vstanovili-kpp-u-susidnii-kam-jantsi-28-hvorih-na-koronavirus.htm
новини, 2 квітня 2020

В Олександрівці Кіровоградської області встановили КПП: у сусідній Кам’янці 28 хворих на коронавірус


Контрольно-пропускний пункт облаштували у селищі Олександрівка. Його встановили, щоб перевіряти стан здоров’я людей, які їдуть повз нього. Про це Суспільному розповів селищний голова Олександр Безпечний.


За словами селищного голови, пункт облаштували, бо у сусідньому місті Кам’янка Черкаської області зафіксували 28 випадків захворювань на коронавірсну інфекцію.


Поліцейські зупиняють усі автомобілі, які їдуть до Олександрівки. Медична працівниця центральної районної лікарні Вікторія Гавриш вимірює водіям та пасажирам температуру. Каже, за годину поміряла температуру тридцятьом людям. У всіх вона в нормі.


‘‘У сусідньому місті підтверджені випадки коронавірусу. Наші райони межують, можлива міграція населення’’.


Температуру водіям та пасажирам міряють тільки вдень– розповів селищний голова Олександрівки Олександр Безпечний. Контрольно-пропускний пункт працює до восьмої вечора, потім термометр відвозять в лікарню.


‘‘Якщо буде виявлений коронавірус на території селища, тоді будуть прийняті більш жорсткі міри і буде цілодобовий контроль температури і буде два пости з основних в’їздів в Олександрівку, інші будуть заблоковані повністю’’.


З восьмої ранку до третьої години дня зупинили двісті автомобілів, каже патрульний Ігор Дахно.


‘‘Дані одного чоловіка ми занесли до журналу, він розповів, що приїхав з-за кордону. Температура у нього нормальна. Далі з ним вже працювали медичні працівники і він поїхав далі’’.



Ще по темі:

Ще один блок-пост встановили на виїзді з міста Долинська у напрямку Кропивницького. У цьому районі в селі Новогригорівка Перша коронавірус виявили у 47-річного жителя. Його стан задовільний, загрози життю немає. Про це розповів Суспільному головний лікар Долинської центральної лікарні Віктор Шовкопляс. За його словами, шестеро медиків, які контактують з хворим, ізольовані і живуть у лікарні.




2207Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: