Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/01/na-kirovogradschini-politseiskii-vidpovidatime-v-sudi-za-pobittja-ljudini.htm
новини, 1 квітня 2020

На Кіровоградщині поліцейський відповідатиме в суді за побиття людини


За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо працівника патрульної поліції, який у позаслужбовий час побив мешканця області (ч. 1 ст. 122 КК України - умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Наразі обвинувальний акт спрямовано на розгляд суду.


Нагадаємо, подія мала місце у грудні минулого року біля одного з розважальних закладів Кропивницького району. Працівник поліції перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння безпідставно наніс тілесні ушкодження відвідувачу закладу. Згідно висновку судово-медичної експертизи потерпілому було заподіяно численні тілесні ушкодження середньої тяжкості.


Досудове розслідування здійснювали слідчі територіального відділу ДБР.

Працівнику поліції інкримінується вчинення злочину, передбачене ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.


За скоєне патрульному загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.


Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



665Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: