Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/01/meshkantsiv-kirovogradschini-jaki-povertatimutsja-z-za-kordonu-chekatime-obov-jazkova-observatsija.htm
новини, 1 квітня 2020

Обов’язкова обсервація чекатиме всіх мешканців Кіровоградщини, які повертатимуться з-за кордону



Громадяни, які повертатимуться з-за кордону, перебуватимуть на обов’язковій обсервації впродовж двох тижнів. Це передбачено постановою Кабміну від 29 березня.



Про це повідомив під час брифінгу сьогодні, 1 квітня, голова ОДА Андрій Балонь - повідомляє пресслужба Кіровоградської ОДА.



«На Кіровоградщині для обсервації людей, які повернулися з-закордону, передбачено два місця – готель «Турист» у Кропивницькому та КП «Знам'янська обласна бальнеологічна лікарня». Вони розраховані на понад 350 осіб», – зазначив Андрій Балонь.



Також голова ОДА повідомив, що всім жителям області, які надалі повертатимуться з-за кордону в період карантину, в обов’язковому порядку проведуть ПЛР-тестування для виявлення ймовірного захворювання на COVID-19. За словами Андрія Балоня, це допоможе мінімізувати поширення коронавірусної інфекції.



Нагадаємо: на Кіровоградщині лабораторним методом підтверджено шість захворювань на коронавірус. П’ять випадків зафіксовано в Кропивницькому, один – у Долинському районі.

679Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: