Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/31/apn-zvernulas-do-nardepiv-iz-prohannjam-vidkriti-onlain-priimalni-dlja-vibortsiv.htm
новини, 31 березня 2020

АПН звернулась до нардепів із проханням відкрити онлайн-приймальні для виборців


В рамках проєкту «Від якісної комунікації до участі громади у прийнятті рішень» експерти Асоціації Політичних Наук закликають народних депутатів, обраних за мажоритарними округами Кіровоградської області, зважаючи на запроваджений карантин проводити онлайн-прийом виборців - повідомляє прес-служба «АПН».


«Ми вважаємо, що народні обранці повинні адекватно реагувати на події у державі і у світі. Зважаючи на пандемію коронавірусу та оголошений по всій державі карантин і надзвичайну ситуацію, депутати повинні забезпечити можливість спілкування з виборцями в онлайн-режимі, щоб мінімізувати ризики зараження, але, у той же час, щоб не втрачати зв’язку зі своїми виборцями. Депутатам варто повідомити своїх виборців про таку можливість додатково, навіть якщо вона існувала і раніше», – розповідає про ініціативу голова Асоціації Політичних Наук Дмитро Сінченко.


Нагадаємо, у зв’язку з пандемією коронавірусу у світі, в Україні оголошено надзвичайну ситуацію. Громадянам необхідно максимально обмежити своє перебування за межами свого будинку, щоб мінімізувати ризики зараження. У зв’язку з цим багато організацій перейшли в режим онлайн-роботи.


Асоціація Політичних Наук також переходить в онлайн-режим роботи і закликає всіх зацікавлених записатися на онлайн-обговорення законодавчих ініціатив за цим посиланням.


Проєкт «Від якісної комунікації до участі громади у прийнятті рішень» триватиме до кінця травня. Він реалізується Асоціацією Політичних Наук в межах Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне представництво», що виконується Фондом Східна Європа.



814Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: