Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/30/na-kirovogradschini-na-bazi-gospitalnih-baz-oblashtuvali-timchasovi-punkti-priiomu-hvorih-na-koronavirus.htm
новини, 30 березня 2020

На Кіровоградщині на базі госпітальних баз облаштували тимчасові пункти прийому хворих на коронавірус



На Кіровоградщині на базі лікарень «першої» хвилі облаштували тимчасові пункти прийому та сортування хворих на COVID-19. Вони розміщені на території Центральної міської лікарні в Кропивницькому, Кіровоградської обласної лікарні, Центральної міської лікарні в Олександрії, Добровеличківської ЦРЛ і Маловисківської ЦРЛ.



Про це повідомив у неділю, 29 березня, голова ОДА Андрій Балонь - інформує пресслужба Кіровоградської ОДА.



«На виконання розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби, Віктора Ляшка структурні підрозділи територіальних органів ДСНС України та Нацполіції України розгорнули тимчасові пункти прийому та сортування хворих на території закладів охорони здоров’я «першої» хвилі. У наметах чергуватимуть медики, які будуть обстежувати громадян, у разі необхідності проводити експрес-тести й вирішувати питання госпіталізації», - повідомив Андрій Балонь.



Нагадаємо: на Кіровоградщині зареєстрували чотири випадки захворювання на коронавірус. Три з них зафіксовані у Кропивницькому, один – у Долинському районі. Для мінімізації ризиків діагностику експрес-тестами проведуть усім хворим, які госпіталізовані з пневмонією. Також мобільні групи продовжують обстежувати самоізольованих, які нещодавно повернулись з-за кордону й могли ймовірно контактувати з хворими.


            

733Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: