Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/29/karantinni-blokposti-mozhut-z-javitis-na-v-izdah-u-kropivnitskii-ta-dolinsku.htm
новини, 29 березня 2020

Карантинні блокпости можуть з’явитись на в’їздах у Кропивницький та Долинську


Про це йшлося на засіданні обласного штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру обласного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби - повідомляє Управління ДСНС України у Кіровоградській області


29 березня під головуванням очільника обласної державної адміністрації Андрія Балоня відбулось засідання обласного штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру обласного рівня. «Про організацію заходів з метою мінімізації поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)».


Управління ДСНС у Кіровоградській області представив перший заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов.


На виконання розпорядчих документів щодо протидії поширенню COVID-19, за зверненням місцевих органів влади на території Кіровоградської області проводяться дезінфекційні заходи. Спеціальним дезінфікуючим розчином рятувальники обробляють зупинки громадського транспорту, дитячі та спортивні майданчики.


Загалом вже продезінфіковано 100 місць, потенційно небезпечних з точки зору небезпеки поширення вірусу COVID-19. На засіданні обласного штабу вирішувалось питання про встановлення карантинних блокпостів на в’їзді у населені пункти, де виявлено хворих на коронавірусну інфекцію: м. Долинська та м. Кропивницький.



      

789Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: