Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/27/priiom-proektiv-na-konkurs-gromadskii-bjudzhet-2021-u-kropivnitskomu-vidterminovuetsja.htm
новини, 27 березня 2020

Прийом проектів на конкурс «Громадський бюджет – 2021» у Кропивницькому відтерміновується


З метою запобігання та поширення коронавірусноі інфекції та враховуючи введення на території Кропивницького режиму надзвичайної ситуації і запровадження додаткових карантинних обмежувальних заходів в обласному центрі, прийом проектів на конкурс «Громадський бюджет-2021» відтерміновується і переноситься на травень - повідомляє сайт МрмК.


Про це у четвер, 26 березня, повідомили у департаменті з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради.


Голова координаційної ради з питань Громадського бюджету, секретар міської ради Андрій Табалов відзначив, що запровадження карантину дасть більше часу містянам подумати над проєктними пропозиціями.


- Всі ми сподіваємось, що епідемія коронавірусу мине якнайшвидше і якнайменше українців від неї постраждає. На жаль, поки що ми вимушені відтермінувати усі заплановані заходи, тому і подачу проектів Громадського бюджету перенесено на травень. Стартує прийом проектів «Громадський бюджет-2021» від 02 травня і триватиме до 31 травня. Зараз у кропивничан є час і можливість добре подумати, що б вони хотіли зробити у своєму дворі. Можливо, малеча давно просить футбольний майданчик, або молоді мами мріють про альтанку чи зону для ігор та відпочинку з дітьми. Подумайте, а в травні чекаємо від вас цікавих та креативних проектних пропозицій. Використайте час у карантині з користю для нашого міста, - звернувся до кропивничан Андрій Табалов.


1009Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: