Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/27/na-kirovogradschini-grupa-cholovikiv-nezakonno-vidobuvala-pisok.htm
новини, 27 березня 2020

На Кіровоградщині група чоловіків незаконно видобувала пісок


25 березня до Олександрівського відділення поліції надійшло повідомлення щодо вчинення протиправних дій невідомими особами за межами одного з сіл району - повідомляє Олександрівське відділення Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області.


На місце події виїхала слідчо-оперативна група та виявила чотирьох місцевих жителів, які здійснювали забір піску, чим порушили встановлені правила охорони надр, що спричинило небезпеку для довкілля.


Поліцейськими було вилучено три автомобілі, завантажених піском, та транспортний засіб, за допомогою якого здійснювався забір.



У даний час вирішується питання щодо накладення арешту на майно.


«За цим фактом триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 240 (порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють всі обставини події», - розповів начальник Олександрівського відділення поліції Олександр Громко.


Санкцією статті передбачено покарання – до двох років позбавлення волі.



636Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: