Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/26/u-prijutivskii-otg-utvoreno-operativnii-shtab-z-pitan-zapobigannja-poshirennju-koronavirusu.htm
новини, 26 березня 2020

У Приютівській ОТГ утворено оперативний штаб з питань запобігання поширенню коронавірусу


У Приютівській об’єднаній територіальній громаді проводиться низка заходів із запобігання занесенню та поширенню коронавірусу. Зокрема, за розпорядженням Приютівського селищного голови Андрія Коломійцева створено оперативний штаб з питань запобігання поширенню на території ОТГ гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 - повідомляє pryiutivka-community.gov.ua.


Оперативному штабу доручено взаємодіяти з обласним оперативним штабом та безумовно виконувати їх рішення і доручення. Зокрема, постійно забезпечуватиметься збір інформації, аналіз та моніторинг ситуації щодо випадків виникнення і поширення на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19; щодня проводитимуться онлайн наради, при необхідності організовуватиметься їх негайний збір.


Члени оперативного штабу керуватимуться у своїй роботі Комплексним планом, затвердженим рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Приютівської селищної ради від 23 березня 2020 року.


1264Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: