Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/26/stan-nadzvichainoi-situatsii-vveli-u-kirovogradskii-oblasti.htm
новини, 26 березня 2020

Стан надзвичайної ситуації ввели у Кіровоградській області


Стан надзвичайної ситуації ввели у Кіровоградській області. Це рішення ухвалили сьогодні на засіданні обласної комісії з техногенної екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій – розповів Суспільному голова держадміністрації Андрій Балонь.


"Це означає, що надзвичайна ситуація – це спеціальний тимчасовий правовий режим, в даному випадку викликаний епідемією поширення коронавірусу на території України більше, ніж у двох областях. Інформую, за єдиним офіційним джерелом поширення інформації – ним є головний санлікар, який є і заступником мінохорони здоров'я Віктор Ляшко, що на території нашої області немає жодного факту захворювання на коронавірус. Тому цей правовий режим спрямований на нерозповсюдження, всі карантинні заходи будуть посилені".


За словами Андрія Балоня, у всіх районах області визначили місця можливої обсервації людей на випадок розповсюдження коронавірусу. Де ці місця, не сказав.


Обсервація - це заклад, в якому люди без ознак гострих вірусних захворювань перебувають під час інкубаційного періоду, що характерний для хвороби.


В Україні за добу зареєстрували 43 нових випадки інфікування коронавірусом, кількість хворих збільшилася до 156. Такі дані наводить Міністерство охорони здоров'я з посиланням на Центр громадського здоров’я на 10:00 ранку.


Нагадаємо, напередодні Кабінет міністрів продовжив до 24 квітня карантин. По всій країні запровадили надзвичайну ситуацію.


660Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: