Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/25/ukraintsjam-na-karantini-spodobalisja-minipos.htm
новини, 25 березня 2020

Українцям на карантині сподобалися miniPOS


Під час протиепідеміологічного карантину українці стали вдвічі активніше розраховуватися картками за товари та послуги з доставкою кур'єром. Так, з 16 по 23 березня 2020 року у порівнянні з лютим 2020 року кількість оплат кур'єрської доставки через через портативні miniPOS термінали ПриватБанку зросла на 54%, а обсяги на 86% - повідомляє Анжела Дзінзюра, спеціалістка з комунікацій в регіоні ПриватБанку.


На сьогодні в мережі еквайрингу ПриватБанку працюють 2 700 miniPos терміналів, більше половини з яких використовуються кур’єрами компаній поштової доставки. Також портативні торгові термінали активно працюють в службах таксі та доставки продуктів харчування і їжі.


MiniPOS термінали значно компактніші за традиційні торговельні термінали, тому дуже зручні для служб доставки. MiniPOS термінал приймає будь-які банківські картки – безконтактні, з чипом або магнітною смугою. Також через miniPOS термінал можна розплачуватися з Apple Pay або Google Pay.


фото - capital.ua

1032Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: