Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/25/10-meshkantsiv-kirovogradschini-z-invalidnistju-zdobuli-novii-fah.htm
новини, 25 березня 2020

10 мешканців Кіровоградщини з інвалідністю здобули новий фах


Протягом січня-лютого 2020 року за направленням центрів зайнятості області, з урахуванням рекомендацій індивідуальних програм реабілітації, професійне навчання проходили 10 осіб з інвалідністю. Для організації професійного навчання осіб даної категорії використовувалась база 2 навчальних закладів та 7 підприємств області - повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Професійне навчання осіб з інвалідністю проводилось за 8 професіями, спеціальностями та напрямами. За груповою формою в навчальних закладах проходили навчання 3 особи,з них 1 – в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.


Професійне навчання осіб з інвалідністю проводилося за професіями продавця продовольчих товарів та продавця-консультанта, масажиста, слюсаря-ремонтника, оператора комп’ютерного набору та за напрямками підприємницької діяльності у сфері малого бізнесу та дотримання безпечного ведення робіт.


Постійно організовується професійне навчання осіб з інвалідністю безпосередньо на виробництві з метою адаптації їх на робочому місці та набуття практичних навичок. У такий спосіб проходили навчання 7 осіб з інвалідністю на підприємствах області. Працевлаштовані на підприємства регіону після проходження професійного навчання 4 особи.



673Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: