Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/24/kirovogradschina-otrimala-test-sistemi-ta-ekspres-testi-dlja-vijavlennja-koronavirusnoi-infektsii.htm
новини, 24 березня 2020

Кіровоградщина отримала тест-системи та експрес-тести для виявлення коронавірусної інфекції (ВІДЕО)


На сьогоднішній день Кіровоградщина забезпечена швидкими тестами. Про це сьогодні, 24 березня, під час брифінгу повідомила Надія Оперчук, головний державний санітарний лікар Кіровоградщини – повідомляє «Кіровоград24».


Вже сьогодні на Кіровоградщину доставили ПРЛ-тести, які є більш точними. Кожного, хто має підозру на коронавірус та пройшов швидкий тест, обстежуватимуть і за допомогою ПРЛ-тестів. 


За словами Надії Оперчук: «Сьогодні зранку до Кіровоградського обласного лабораторного центру надійшли тест-системи, які були доставлені вчора в Україну військовим літаком з Китаю,та розподілені між областями. Для виявлення коронавірусної інфекції є тест-система та експрес-тест або, як його ще називають швидкий тест.


Тест-система – найбільш точна, тому що працює з ДНК, РНК людини і саме ці системи вважаються найбільш точними для виявлення будь-якої інфекції. Швидкий тест виявляє лише непрямі ознаки вірусу, оскільки він працює з антитілами. На сьогодні ми маємо в області ПРЛ-тести. Першочергова потреба, яка потрібна регіону, сьогодні покрита».


Посилка з тестами, які призначені для Кіровоградської області зараз знаходиться в Дніпрі і найближчим часом буде доставлена в наш регіон.


відео - Управління комунікацій з громадськістю та інформаційної діяльності КОДА

2806Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: