Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 23 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/23/v-oleksandrii-pidtrimuvatimut-nezahischeni-kategorii-ljudei-v-umovah-karantinu.htm
новини, 23 березня 2020

В Олександрії підтримуватимуть незахищені категорії людей в умовах карантину


23 березня міський голова Степан Цапюк провів оперативну нараду зі своїми заступниками стосовно життєдіяльності міста в умовах епідемії коронавірусу - повідомляє Сучасна Олександрія .


Степан Кирилович вкотре зазначив, що люди максимально повинні бути вдома, без потреби не виходити на вулиці і працювати дистанційно.


Комунальникам доручено за допомогою універсальної дорожньої машини промивати дороги і тротуари.


Робочій групі необхідно продовжувати моніторинг цін на продукти харчування. За інформацією профільного заступника міського голови, станом на 22 березня ціни у супермаркетах міста зменшились від 6% (олія соняшникова) до 27% (капуста). У невеликих магазинах, які утримують жителі міста, ціни здебільшого нижчі, проконтролювати їх санітарний стан і вплинути на діяльність значно простіше. Податки ці магазини сплачують до міського бюджету, у той час, як супермаркети доходи у вигляді податків вивозять за межі Олександрії.


Аби знизити ажіотаж на закупівлю продуктів харчування, підприємцям буде запропоновано дистанційно реалізовувати товар з дотриманням усіх санітарних норм і розфасовкою продуктів харчування.


Також було доручено вивчити питання стосовно спеціального транспорту для доставки медичних та інших працівників до місця роботи у разі припинення руху громадського транспорту під час введення в Україні надзвичайного стану.


Враховуючи бажання підприємців допомогти незахищеним категоріям олександрійців у цей складний час, при міській організації Товариства Червоного Хреста України буде створено благодійний фонд для підтримки людей продуктами харчування, засобами гігієни та іншими речами першої необхідності.


900Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: