Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/21/vesnjanii-prizov-na-viiskovu-sluzhbu-u-kirovogradskii-oblasti-vidterminuvali-cherez-karantin.htm
новини, 21 березня 2020

Весняний призов на військову службу у Кіровоградській області відтермінували через карантин


Весняний призов на військову службу у Кіровоградській області відтермінували через карантин. Про це Суспільному сказав заступник обласного військового комісара Андрій Лисенко. За його словами, через поширення коронавірусу призов в Україні перенесли на травень-червень.


"Рішенням командувача сухопутних військ призупинено заходи з призову на строкову військову службу до закінчення карантинних заходів. Обласним військовим комісаріатом на сьогоднішній день відібрано 60 відсотків призовників, які визнані придатними до військової служби та готові до відправки у війська. Відправки молодого поповнення до лав Збройних сил України та інших військових формувань будуть здійснені після додаткового розпорядження командувача сухопутних військ, де будуть названі певні дати на певні команди".


Нагадаємо, весняний призов на військову службу розпочався у Кропивницькому 3 березня. За словами заступника обласного військового комісара, під час весняного призову до армії відправлять 665 юнаків з області. 220 з них - до Національної гвардії, 60 - до Державної прикордонної служби, 30 - до служби спеціального транспорту. Усі інші юнаки - в навчальні центри Збройних сил України.


1043Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: