Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 березня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/03/06/u-kropivnitskomu-dva-tizhni-ne-pratsjujut12-svitloforiv.htm
новини, 6 березня 2020

У Кропивницькому два тижні не працюють 12 світлофорів


У Кропивницькому, на перехресті вулиць Вокзальна та Академіка Корольова, два тижні не працюють дванадцять світлофорів, які пошкодив вітер. Про це Суспільному розповів директор комунального підприємства ”Спеціалізована монтажно-експлуатаційна організація” Олександр Шумейко.


За словами водіїв та пішоходів, через те, що світлофори не працюють і немає регулювальника дорожнього руху, їздити і ходити тут незручно й небезпечно.


Чому на перехресті немає регулювальників, пояснив речник патрульної поліції Дмитро Попершняк: ”Регулювальник працює у випадках, коли дорожніх знаків не вистачає, утворюються, відповідно, затори. В даному випадку, бачимо, жодних заторів немає. Рух проходить в нормальному режимі. На цьому перехресті знаходяться відповідні дорожні знаки: ”Головна дорога”, ”Дати дорогу”, а також ”Пішохідний перехід”. Пішоходи мають перевагу в русі перед автомобілями та можуть спокійно переходити дорогу, попередньо переконавшись у безпечності маневру”.


Директор підприємства ”СМЕО” Олександр Шумейко розповів, що цим світлофорам двадцять п’ять років. За два тижні надійшло сім скарг щодо непрацюючих світлофорів: ”На червень-липень цього року було заплановано проведення капітальних робіт. Та вітер змінив ситуацію. Наразі виготовляють всі необхідні документи для того, щоб оперативно розпочати капітальний ремонт саме з цього об’єкту. Вартість робіт зможе назвати проєктна організація”.


За словами Олександра Шумейка для капітального ремонту дванадцяти світлофорів знадобиться півтора місяці.


2012Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: