Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/26/u-sichni-do-prodavtsiv-ta-virobnikiv-pidaktsiznih-tovariv-kirovogradschini-zastosovano-ponad-milion-griven-finansovih-sanktsii.htm
новини, 26 лютого 2020

У січні до продавців та виробників підакцизних товарів Кіровоградщини застосовано понад мільйон гривень фінансових санкцій


За результатами контрольно-перевірочної роботи до суб’єктів господарювання регіону, що здійснюють господарську діяльність у сфері виробництва та обігу підакцизних товарів за січень 2020 року, застосовано 1 млн 121,6 тис. грн фінансових санкцій, повідомляє Головне управління ДПС у Кіровоградській області. 


За результатами заходів, спрямованих на зменшення тіньового обігу підакцизних товарів Головним управлінням ДПС у Кіровоградській області проведено 30 фактичних перевірок суб’єктів господарювання, за результатами яких застосовано фінансових санкцій на суму 358 тис. гривень. 


Найбільші суми донараховано за торгівлю алкогольними напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних роздрібних цін – 120 тис. грн, за без ліцензійну діяльність щодо виробництва алкогольних напоїв – 85 тис. грн та за зберігання, реалізацію алкогольних напоїв немаркованими марками акцизного податку, або з підробленими марками акцизного податку – 51 тис. гривень. 


На підставі матеріалів, отриманих від інших правоохоронних та контролюючих органів до суб’єктів господарювання застосовано 763,6 тис. грн фінансових санкцій за порушення законодавства в сфері обігу підакцизних товарів, а саме:


- Головного управління національної поліції в Кіровоградській області –  13,6 тис. грн.;


- Оперативного управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Кіровоградській області – 750 тис. гривень. 



611Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: