Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/24/v-oleksandrii-vidbulos-obgovorennja-zabezpechennja-bezrobitnih-raionu-timchasovoju-zainjatistju-foto-.htm
новини, 24 лютого 2020

В Олександрії відбулось обговорення забезпечення безробітних району тимчасовою зайнятістю (ФОТО)


Днями в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбулося засідання круглого столу з питання організації та проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру.


Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Тетяна Балдачевська зазначила, що одним із вагомих чинників, які пом'якшують соціальну напругу на ринку праці, сприяють соціально-економічному розвитку району та збереженню у незайнятих трудовою діяльністю громадян мотивації до праці є проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру.


Як зазначила Олена Дмитрієнко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії  зроботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості, на засіданні обговорили основні аспекти чинного законодавства про зайнятість населення у напрямку організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, порядок їхньої організації, спрямованість та джерела фінансування.


«Громадські та інші роботи тимчасового характеру виконуються виключно на створених для цього тимчасових робочих місцях. Роботодавці надають центру зайнятості інформацію про потребу в робочій силі для укомплектування тимчасових робочих місць, відповідно до якої центр зайнятості направляє необхідних працівників», – зауважила Т. Балдачевська.


Засідання круглого столу проходило у формі діалогу та відкритої дискусії: роботодавці ставили запитання і отримували на них ґрунтовні відповіді фахівців. На завершення заходу Т. Балдачевська вкотре наголосила на тому, що саме за рахунок тимчасової зайнятості можливо оперативно задовольнити потреби роботодавців у працівниках для виконання нагальних робіт.


Підсумовуючи, присутні висловили своє бачення проблем сьогодення та вирішили, що тільки злагоджена та зацікавлена співпраця сприятиме забезпеченню високого рівня зайнятості місцевого населення.



728Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: