Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/24/ochilnik-kirovogradschini-oznaiomivsja-z-tehnichnim-osnaschennjam-politsii-oblasti.htm
новини, 24 лютого 2020

Очільник Кіровоградщини ознайомився з технічним оснащенням поліції області


Очільник ОДА Андрій Балонь і керівник ГУНП у Кіровоградській області Роман Козьяков обговорили актуальні питання роботи поліцейських у регіоні - повідомляє пресслужба Кіровоградської ОДА.


Зустріч відбулась сьогодні, 21 лютого, під час знайомства  Андрія Балоня  з функціонуванням служби «102», диспетчерської служби, ситуаційного та тренінгового центрів.


«Влада та поліція мають працювати в синергії задля дотримання принципів законності. Це пріоритетне завдання. Щоб забезпечувати громадський правопорядок на належному рівні, поліцейські повинні мати відповідне матеріально-технічне забезпечення. ГУНП в області на сьогодні володіє відповідною технікою. Проте поліція ще має отримати фінансову підтримку з обласного бюджету. Це питання з-поміж інших розглянуть депутати обласної ради на черговій сесії", – відзначив очільник Кіровоградщини. 


Під час зустрічі Роман Козьяков зокрема показав Андрію Балоню, як в області працюють камери відеоспостереження. Наразі в регіоні встановлено 540 камер. Частина з них у режимі реального часу передає зображення до ситуаційного центру, що дозволяє оперативно відстежувати події. Натомість до служби "102" в середньому надходить щодня близько 800 повідомлень, із яких приблизно 550 потребують заходів реагування.


719Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: