Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/21/na-kirovogradschini-znischili-2-zastarili-boepripasi-chasiv-drugoi-svitovoi-viini.htm
новини, 21 лютого 2020

На Кіровоградщині знищили 2 застарілі боєприпаси часів Другої світової війни


У четвер, 20 лютого сапери групи піротехнічних робіт АРЗСП У ДСНС в області знищили мінометну міну калібру 82 мм та артилерійський снаряд калібру 76 мм, які використовувались радянськими військами під час Другої світової війни - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Боєприпаси були виявлені шукачами металобрухту у лісопосадці біля м. Помічна Добровеличківського району. Громадяни, виявивши за допомогою металошукача небезпечну знахідку, почали копати, але коли побачили, що саме їм трапилось у землі, негайно повідомили Службу порятунку. Обстеживши територію, сапери не виявили інших вибухонебезпечних предметів.


Шановні громадяни! Повсякчас є ймовірність виявити вибухонебезпечні предмети часів минулої війни у найбільш неочікуваних місцях. Кожному слід знати, як діяти у такому випадку: не чіпаючи підозрілий предмет, позначити місце знаходження, викликати Службу порятунку «101» та чекати прибуття фахівців.


            


898Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: