Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/20/dlja-meshkantsiv-petrivschini-vidbuvsja-viiznii-den-tsentru-zainjatosti.htm
новини, 20 лютого 2020

Для мешканців Петрівщини відбувся виїзний День центру зайнятості


Днями у приміщенні Луганської сільської ради фахівцями Петрівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості було проведено виїзний День центру зайнятості.


«Мобільний центр зайнятості – це сучасна форма взаємодії з населенням для оперативного та доступного інформування про соціальні послуги Державної служби зайнятості», – зазначила заступник начальника відділу надання соціальних послуг Петрівської районної філії Катерина Овдій. Також фахівець наголосила, що найбільш затребуваними нині на ринку праці є робітничі професії, а також зауважила, що успіху у пошуку роботи найбільше сприяють активна поведінка на ринку праці, високий кваліфікаційний рівень та позитивне ставлення до життя.


Під час зустрічі з головою сільської ради було обговорено спільні дії у напрямку забезпечення зайнятості селян та можливості організації й проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру.


Таким чином, заходи з використанням мобільного центру зайнятості дають змогу наблизити послуги служби до кожної зацікавленої в цьому людини та зменшити бар’єр пасивності сільських жителів. Такі виїзні зустрічі є адресними та оптимальними для роботи з сільським населенням, адже завжди є зворотній зв’язок та підвищується рівень інформованості з соціальних питань.



715Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: