Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/20/bezrobitni-gaivoronschini-vchilisja-skladati-jakisne-ta-efektivne-rezjume.htm
новини, 20 лютого 2020

Безробітні Гайворонщини вчилися складати якісне та ефективне резюме


Учора, 19 лютого, у Гайворонській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, з метою формування практичних навичок написання резюме і ефективного його використання у пошуку роботи, відбувся тренінг «Підготовка резюме» - повідомляє Людмила Кармаліцька, провідний фахівець з питань зайнятості Гайворонської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Під час тренінгу шукачі роботи розглянули види та структуру резюме, дослідили техніку підготовки резюме, відпрацювали навички написання мотиваційного(супровідного) листа та власного резюме.


Учасники тренінгу отримали корисні поради про правила подачі інформації у резюме та дізналися секрети успішної телефонної розмови з роботодавцем. Крім того, фахівці служби зайнятості розповіли як залишити резюме у якості своєї візитівки на підприємстві, у якому вони хочуть працювати, та як використовувати резюме як підказку, при заповнені форм та анкет при прийомі на роботу.


Також під час тренінгу були представлені електроні сервіси Державної служби зайнятості. Зокрема, учасники заходу переглянули відео-інструкцію зі створення резюме на освітньому порталі державної служби зайнятості.  


Крім того, освітній портал допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання та іншу корисну інформацію про послуги державної служби зайнятості, які допоможуть швидше знайти омріяну роботу.


«Подібні заходи спрямовані на формування корисних та, таких необхідних у нашому сьогоденні, навичок підготовки резюме. Ваші шанси знайти хорошу роботу залежать від якості вашого резюме. Тож нехай підтвердженням фрази «вмію вести ділову переписку» стане ваше резюме», – зазначила наостанок провідний фахівець з питань зайнятості Людмила Кармаліцька.




769Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: