Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/19/problemi-v-komunikatsii-mizh-vibortsjami-ta-deputatami-obgovorjat-u-kropivnitskomu.htm
новини, 19 лютого 2020

Проблеми в комунікації між виборцями та депутатами обговорять у Кропивницькому


У четвер, 20 лютого о 14.00 в Кропивницькому ( вул. Дворцова, 32/29, 408 к.), відбудеться презентація нового проєкту «Асоціації Політичних Наук». Проєкт направлений на поліпшення взаємодії між виборцями та обраними ними депутатами - повідомляє прес-служба «АПН».


Метою проєкту є запровадження процесу якісної співпраці народних депутатів Кіровоградської області із виборцями своїх округів, через збільшення кількості відкритих зустрічей та комунікативних заходів між депутатами та різними групами виборців а також через підвищення рівня розуміння повноважень Парламенту у широких верств населення.


«Метою нашого проєкту є створення моделі якісної комунікації між виборцем і депутатом. Ми хочемо змінити парадигму, в якій виборець виступає в ролі прохача, а депутат – в ролі доброго чарівника, який мусить вирішувати всі проблеми того, хто звернувся до нього з проблемою. На сьогоднішній день 80% звернень до депутатів Верховної Ради абсолютно не стосуються їх повноважень. Та сама картина і з депутатами місцевих рад. Ця проблема дуже глибока і основна її причина – низька правова освіта громадян. В рамках проєкту ми будемо роз’яснювати виборцям, повноваження різних органів державної та місцевої влади. Також ми плануємо запровадити обговорення найбільш актуальних законодавчих ініціатив, що дасть змогу поліпшити якість комунікації та отримувати зворотній зв’язок від виборців» - розповів Дмитро Сінченко, голова «АПН».

Захід відбудеться в рамках проєкту «Від якісної комунікації до участі громади у прийнятті рішень», який триватиме до кінця травня. Він реалізується в межах Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне представництво», що виконується Фондом Східна Європа.



639Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: