Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/19/nadzvichainiki-rozpovili-zhiteljam-svitlovodska-pravila-pozhezhnoi-bezpeki-u-pobuti.htm
новини, 19 лютого 2020

Надзвичайники розповіли жителям Світловодська правила пожежної безпеки у побуті


Як правило, причиною виникнення пожеж у житловому секторі є нехтування громадянами елементарними правилами пожежної та, в першу чергу, власної безпеки. Недотримання правил експлуатації пічного опалення, паління у ліжку, використання для обігріву помешкань саморобних або несертифікованих електрообігрівачів, перевантаження електромережі часто призводять до пожеж у побуті/


З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі, працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів систематично проводять просвітницькуроботу, у процесі якоїнаголошують громадянам на необхідності дотримання правил пожежної безпеки.



19 лютого профілактичне відпрацювання провели рятувальники Управління спільно з фахівцями Світловодського міськрайонного відділу У ДСНС в області у житловому секторі Світловодська - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області..


Співробітники Служби порятунку нагадали основні правила пожежної безпеки у побуті, що стосуються безпечного користування електричними та газовими приладами, пічним опаленням, та вручили їм листівки із застереженнями. Особливу увагу фахівці ДСНС приділили профілактичним бесідам з мешканцями похилого віку, багатодітними сім’ями. Батькам рятувальники нагадали, що безпека дітей залежить від їх виховання та свідомого ставлення до елементарних правил пожежної безпеки. Працівники Служби порятунку зазначили, що не можна залишати дітей без нагляду, необхідно тримати запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях, розповідати їм про небезпеку, яку приховує у собі вогонь.


            

722Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: