Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/17/u-zheo-mozhna-bude-otrimati-informatsiju-schodo-potochnih-remontiv-zhitlovogo-fondu.htm
новини, 17 лютого 2020

У ЖЕО можна буде отримати інформацію щодо поточних ремонтів житлового фонду


ЖЕО матимуть актуальний план поточних ремонтів житлового фонду, на цьому сьогодні, 17  лютого, під час апаратної наради наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович, інформує «Кіровоград24».


Так, Андрій Райкович поставив завдання керівникам ЖЕО протягом місяця обстежити весь житловий фонд та мати реальний план його поточних ремонтів і обов’язково ознайомити з цим планом усіх мешканців.


«Наприклад в 3-му, 4-му ЖЕО не вистачає елементарного порядку. Ви приймаєте людей, а де їм присісти – відсутні стільці. До вас же пенсіонери приходять, мами з дітками. Повторюю вам не вперше: ви вже не банальні ЖЕО, а конкурентні управляючі компанії, тому починайте дбати про рівень послуг, про комунікації з вашими мешканцями та про реальне виконання всіх послуг, які ви задекларували в тарифах», - зазначив Андрій Райкович.


Також міський голова обурився тим, що в платіжках людей вписали премію керівникам ЖЕО.  Мешканці ж будинків 10 і 11 по вулиці Великій Перспективній, повідомляли,  що в 2-му ЖЕО в тариф за квартплату включили послугу на прибирання снігу.


«Схаменіться, який сніг у поточному році ви прибирали? Навіщо ви злите людей?», - зазначив Андрій Райкович.


Крім цього, міський голова поставив завдання керівникам ЖЕО негайно зібрати збори мешканців і оголосити, хто і скільки винен за комунальні послуги.


675Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: