Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/17/u-kropivnitskomu-pereselenka-znaishla-sebe-u-profesii-dilovoda.htm
новини, 17 лютого 2020

У Кропивницькому переселенка знайшла себе у професії діловода


Збройний конфлікт на сході нашої країни змусив 38-річну мешканку Донеччини Анну Т. залишити свою домівку та, рятуючись від небезпеки, змінити місце перебування на Кропивницький - повідомляє Олена Демидова, провідна фахівчиня з питань зайнятості відділу організації працевлаштування населення Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Вимушена переселенка зіштовхнулась з рядом проблем, серед яких однією з головних була проблема працевлаштування. Для вирішення цього питання пані Анна звернулась до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.


Безробітній було надано консультацію з питань чинного законодавства у сфері зайнятості, проінформовано про послуги центру зайнятості. Під час реєстрації пані Анна виявила бажання знайти роботу за фахом, оскільки має повну вищу агрономічну освіту та досвід роботи у даній галузі.



Певний час підходящої роботи для пані Анни не було, тому, для додаткової матеріальної підтримки, вона брала участь у громадських роботах в управлінні соціального захисту населення Фортечної районної у місті Кропивницькому ради та управлінні соціального захисту населення Кропивницької районної державної адміністрації: виконувала роботи щодо інформування населення про отримання житлових субсидій.


Під час чергової співбесіди у кар’єрного радника пані Анні було рекомендовано розширити коло пошуку роботи та запропоновано декілька варіантів офісної роботи. Для безробітної було підібрано роботу та видано направлення на працевлаштування до ТОВ «Оксамитсервіс» на посаду діловода. Після проходження стажування на робочому місці пані Анна була прийнята на роботу де успішно працює по теперішній час.



1079Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: