Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/14/u-kirovogradskii-oblasti-trivae-proekt-dlja-pogliblennja-spivpratsi-z-naselennjam-susidska-varta-foto-.htm
новини, 14 лютого 2020

У Кіровоградській області триває проект для поглиблення співпраці з населенням «Сусідська варта» (ФОТО)

«Сусідська варта» - дієвий проект для поглиблення співпраці з населенням - Олексій Ніколаєв. На цьому заступник керівника поліції області наголосив під час наради, що відбулася у Кропивницькому відділі за участі правоохоронців і голів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, представників житлово-експлуатаційних організацій та господарств, повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Під час заходу присутні розглянули результати роботи у рамках проекту у минулому році та визначили подальші шляхи і заходи з його реалізації на території обласного центру.


Представники ОСББ, які одними з перших долучилися до нового формату взаємодії з поліцією, поділилися власним досвідом налагодження такої співпраці та її перевагами, висловили вдячність дільничним офіцерам та начальнику відділу превенції Олегу Петрову за спільну роботу.


Голови цих об’єднань отримали від заступника керівника обласного главку поліції Олексія Ніколаєва сертифікати учасників проекту.


Також у ході наради було обговорено актуальні питання, які цікавили представників громади, що стосуються аспектів впровадження проекту.


Наприкінці заходу начальник Кропивницького відділу поліції Андрій Гудіма вручив головам ОСББ, які вирішили долучитися до безпекового проекту, таблички «Тут діє сусідська варта».


Нагадаємо, у січні 2019 року проект «Сусідська варта» презентували у Кропивницькому. Він спрямований на створення безпечного середовища, шляхом поглиблення взаємодії та комунікації поліції з громадою. 


            



596Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: