Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/14/troe-kolishnih-pratsivnikiv-onufriivskoi-rda-pratsevlashtuvalis-odrazu-pislja-vivilnennja.htm
новини, 14 лютого 2020

Троє колишніх працівників Онуфріївської РДА працевлаштувались одразу після вивільнення


Працівниками Онуфріївської районної філії Кіровоградського обласного Центру зайнятості проводилися регулярнізаходи із працівниками районної державної адміністрації, які підлягали можливому вивільненню у зв’язку із скороченням штатної чисельності працівників.


Зокрема, проводилися семінариз техніки пошуку роботи,майстер-клас «Сучасні джерела пошуку роботи» та іншізустрічі, якіпроходили у форматі запитання-відповіді, із наданням розширеної інформації з питань працевлаштування, яка цікавила працівників. Наголошувалось, що для успішного пошуку роботи потрібне поєднання бажання знайти роботу у самих вивільнюваних та кваліфікованої допомоги фахівців служби зайнятості.


Найбільшу зацікавленість у вивільнюваних працівників РДА викликалиможливість отримання нової професії чи набуття додаткових навичок, розмір вихідної допомоги та допомоги по безробіттю, терміни перебування на обліку в центрі зайнятості, тощо. На ці та інші запитання кваліфіковану консультацію надавали представники Онуфріївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Фахівці Онуфріївської районної філії доклали максимум зусиль для вирішення питань працевлаштування вивільнюваних осіб: проведено аналіз наявних вакансій на підприємствах району, які в подальшому були запропоновані державним службовцям, що були попереджені про наступне вивільнення; під час зустрічей заповнено анкети кадрового резерву шукачів роботи; кожна особа, яка підпадала під вивільнення пройшла процедуру профілювання.


Завчасний діалог із майбутніми вивільненими працівниками, конструктивна розмова про подальший пошук роботи, а також взаємодія районної державної адміністрації та Онуфріївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, дали можливість ефективно та в найкоротший термін надати дієву допомогу в пошуку роботи тим, хто її потребує сьогодні.


Як зазначив Вадим Крамаренко, провідний фахівець Онуфріївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, таким чином, за сприяння Онуфріївської районної філії були працевлаштовані двоє працівників до моменту вивільнення,та троє – після вивільнення.


Після фактичного вивільнення,у найкоротший термін знайшли роботу двоє колишніх працівників РДА– пані Надія та Марина, якіпрацевлаштовані на посади методистівдо відділу освіти Онуфріївської РДА.


Не залишилась без роботи і звільнена з посадиспеціаліста І-ї категорії відділу доходів фінансового управління Онуфріївської РДАпані Наталія, яка має вищу економічну освіту. Жінка була працевлаштована головним бухгалтером Онуфріївськоїцентральної районної лікарні.



1182Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: