Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/07/viddil-pensiinogo-fondu-u-kropivnitskomu-pereihav-u-nove-primischennja.htm
новини, 7 лютого 2020

Відділ пенсійного фонду у Кропивницькому переїхав у нове приміщення


У Кропивницькому відділ пенсійного фонду №2 переїхав у нове приміщення. Його орендують в міському центрі зайнятості, розповіла Суспільному начальниця обласного управління пенсійного фонду Наталія Сімонян. Раніше відділи пенсійного фонду №1 та №2 знаходились в одному приміщенні. Новий сервісний центр запрацював три дні тому.


Відділ пенсійного фонду №2 знаходиться за адресою: вулиця Євгена Маланюка, 15. За три дні роботи тут обслужили сто вісімдесят людей.


Терміналом для електронної черги користується кропивничанин Олег Солоп: "Поки все просто, зрозуміло, зручно. Подивимось, як воно далі буде".


У Кропивницькому такий термінал у відділеннях пенсійного фонду один. Він коштує тридцять одну тисячу чотириста гривень. Купили його за гроші пенсійного фонду – каже Наталія Сімонян: "Це покращує якість обслуговування, взагалі весь пенсійний фонд працює над встановленням єдиних стандартів обслуговування по всій Україні".


Які послуги надають, розповідає працівниця пенсійного фонду Надія Бортко: "Призначення та перерахунок пенсії, пенсійні посвідчення, допомога на поховання, видача довідок, загальні питання - це влаштування на роботи, лікарняні, декретна відпустка".


Відвідувачів обслуговують п’ять працівниць. Наталія Сахарнацька каже: "Працюємо в тому ж режимі, що й раніше працювали. Але відсутні черги. Можливо, люди ще не знають де ми знаходимось".


Прийшла в пенсійний фонд Надія Сільченко: "Я живу на Жадова, а захотіла сюди прийти. Бо тут черги немає. Далеко, але зручно. Я прийшла, десять хвилин постояла і зайшла. І мене оформляють".


В орендованому приміщенні ремонт не робили. Обрали це приміщення, тому що воно обладнане для людей з інвалідністю. Начальниця пенсійного фонду №2 Лідія Мільченко каже: "У нас є пандус, є кнопка виклику, є таблички Брайля".


Працює друге відділення пенсійного фонду у будні з 8-ї ранку до 5-ї години вечора.


2244Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: