Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/07/u-kropivnitskomu-bibliotekariv-navchali-robiti-flikeri.htm
новини, 7 лютого 2020

У Кропивницькому бібліотекарів навчали робити флікери


У Центральній міській бібліотеці відбулася навчальна майстерня флікерів для бібліотекарів. Головна мета – популяризація використання світловідбивних елементів серед вразливих категорій пішоходів та велосипедистів. Двадцять бібліотекарів двадцяти філій системи навчалися створювали флікери (світловідбивні брелки), щоб наприкінці лютого провести для своїх користувачів подібні майстерні. Бібліотекарі створювали "фірмові кропивницькі лапки", які можна прикріпити до сумки чи наплічника. Загалом планується виготовити разом з дітьми близько 600 флікерів - повідомляє МЦБС міста Кропивницького.


Під час заходу Оксана Білоброва (начальник відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Кіровоградській області) розповіла про важливість світловідбивних елементів на одязі, що запобігають аварійним ситуаціям за участі пішоходів. Свій проєкт «Безпека для малюків» презентувала Обласна дитяча бібліотека ім.Т.Шевченка, який втілюється за підтримки Програми "Активні громадяни" Британської ради в Україні" у партнерстві з Агенцією сталого розвитку "Хмарочос".


Ця безпекова "Бібліотекарі - амбасадори безпеки" є складовою Програми підвищення безпекової культури пішоходів та велосипедистів "Будь видимим", яку впроваджує Агенція сталого розвитку "Хмарочос" у партнерстві з Патрульної поліцією Кіровоградської області, Ювенальною превенцією Кіровоградської області. Ця ініціатива стала можливою завдячуючи підтримці компанії "Пластикс-Україна", постачальнику якісної і сертифікованої світловідбивної плівки, які надали матеріали для створення флікерів.


1495Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: