Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/07/rjatuvalniki-kirovogradschini-viboroli-druge-mistse-u-zmagannjah-iz-boiovogo-sambo.htm
новини, 7 лютого 2020

Рятувальники Кіровоградщини вибороли друге місце у змаганнях із бойового самбо


Сьогодні, 7 лютого у Кропивницькому стартувала «Динаміада-2020» із змагань з бойового самбо серед силових структур області – членів спортивного товариства «Динамо», у яких взяли участь рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Честь пожежно-рятувальної служби області відстоювали дев’ять спортсменів у восьми вагових категоріях: Журавльов Олександр, Баглюк Дмитро, Бігун Олег, Ткаліченко Олександр, Тіньков Артем, Лещенко Ігор, Линник Олександр, Поперечний Олександр, Криж Євген.


Підтримати команду самбістів прибув заступник начальника Управління та особовий склад, вільний від несення служби.


Слід зазначити, що у бойовому самбо рятувальники незмінно демонструють високі результати: за останні роки спортсмени переважно виборюють «золото» та «срібло».


Сьогодні за сумою набраних балів у індивідуальних виступах команда Служби порятунку посіла друге місце, поступившись колегам з ГУ Нацполіції та випередивши патрульних поліцейських.


Отже, «Динаміада-2020» для наших спортсменів розпочалась вдало! Далі ще чекають інші випробування, тож ми бажаємо колегам не втрачати бойового запалу і «Так тримати!».


             

1026Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: