Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/07/psihologi-upravlinnja-dsns-prodovzhujut-seriju-treningiv-dlja-osobovogo-skladu.htm
новини, 7 лютого 2020

Психологи Управління ДСНС продовжують серію тренінгів для особового складу


6 лютого психологи Управління ДСНС України у Кіровоградській області вивчали соціально-психологічний клімат у 3-ій ДПРЧ 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. Сприятливий психологічний клімат дозволяє ефективно, злагоджено та швидко виконувати завдання за призначенням у дружній, комфортній робочій атмосфері, повідомляє прес-служба У ДСНС в області.


Мета вивчення соціально-психологічного клімату: визначення орієнтирів спільної діяльності колективу, спільних цілей і змісту професійної діяльності відповідно до ціннісних орієнтацій кожної особистості; адекватність рівня професійної підготовки виконуваним функціональним обов’язкам;  відповідність особистих якостей особового складу поставленим завданням; з’ясування якості стосунків на усіх рівнях соціальної структури колективу; досягнення підвищення рівня самосвідомості кожного члена колективу.




1005Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: