Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/07/petrivski-ta-novgorodkivski-rjatuvalniki-vidpratsjuvali-zhitlovii-sektor.htm
новини, 7 лютого 2020

Петрівські та новгородківські рятувальники відпрацювали житловий сектор


Основні причини пожеж у побуті – порушення правил експлуатації пічного опалення, електричних та газових приладів обігріву, перевантаження електромережі тощо. Щоб трагічних випадків у житті мешканців регіону було якомога менше, рятувальники систематично проводять масово-роз’яснювальну роботу серед населення Кіровоградщини - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області .


6 лютого працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області провели профілактичне відпрацювання житлового сектора селищ Петрове та Новгородка. Рятувальники поспілкувались з мешканцями районних центрів, нагадали правила пожежної безпеки, закликали бути вкрай обережними та уважними у поводженні з побутовим газом, електрострумом, відкритим вогнем, наголосили на обережності під час паління, закликали не кидати непогашених недопалків та сірників, бо від цього залежить збереження здоров’я, життя та майна громадян. Щоб закріпити знання, працівники служби порятунку вручили громадянам застерігаючі листівки.


Крім пожежної безпеки, важливим питанням, якого торкнулись працівники пожежно-рятувальної служби під час проведення роз’яснювальної роботи, було питання безпечної поведінки та попередження травмувань під час погіршення погодних умов. Зокрема рятувальники настійно радили під час поривів сильного вітру обминати розлогі дерева, триматись подалі від нестійких парканів та напівзруйнованих будівель, бути уважними та обминати обірвані дроти, а також не наближатись до великих рекламних конструкцій.  


Питання безпеки цивільного населення, профілактика виникнення надзвичайних подій, і в першу чергу, пожеж, попередження загибелі та травмування людей залишається пріоритетним у діяльності служби порятунку, тож такі просвітницькі заходи триватимуть і надалі.


Шановні громадяни! Служба порятунку вкотре звертається до вас із проханням дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті. Не користуйтеся несправними печами та саморобними нагрівальними приладами, не паліть у ліжку, не залишайте без нагляду відкритий вогонь. У разі небезпеки, негайно телефонуйте за номером «101».


   

      

735Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: