Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/07/na-ustinivschini-bezrobitni-diznavalisja-pro-perevagi-sluzhbi-u-natspolitsii-foto-.htm
новини, 7 лютого 2020

На Устинівщині безробітні дізнавалися про переваги служби у Нацполіції (ФОТО)


З метою задоволення потреби у кадрахГоловного управління Національної поліції в Кіровоградській області,нещодавно на базі Устинівської районної філії обласного центру зайнятостіспільно зі старшим інспектором сектору  кадрового  забезпечення  Долинського ВП ГУНП в Кіровоградській області Оленою Слюсаренко, для шукачів роботи відбулась презентація роботодавця.


О. Слюсаренко ознайомила присутніх з умовами  проходження конкурсу на службу в поліціїКіровоградської області, наголосила на перевагах служби в поліції, зокрема перспективах кар’єрного росту, професійній підготовці за міжнародними стандартами, повному соціальному забезпеченні згідно діючого законодавства.


Присутніх приємно вразила можливість реєстрації навіть осіб з повною середньою освітою (за умови досягнення ними повноліття) з подальшим проходженням необхідної підготовки за кошти державного бюджету.


Як повідомила Алла Хохуля, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг Устинівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, презентація роботодавця пройшла плідно та інформативно: шукачі роботи отрималиіндивідуальні консультації та відповіді на запитання, які їх найбільше цікавили.




730Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: