Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/02/07/do-kropivnitskogo-travmpunktu-zvertajutsja-mistjani-jaki-postrazhdali-cherez-slizki-dorogi.htm
новини, 7 лютого 2020

До кропивницького травмпункту звертаються містяни, які постраждали через слизькі дороги (ВІДЕО)


&ft1 За медичною допомогою до кропивницького травматологічного пункту звернулися чотирнадцять містян. Половина з них отримали травми через слизькі дороги та тротуари. Про це Суспільному розповів завідувач травмпункту Ігор Горбунов. Це дані на 17-ту годину вечора. Напередодні, коли ожеледиці не було, травмованих було п’ятеро.


У Анжели Радянської загіпсована ліва рука. Розповідає, що сталося. "Зранку я йшла на роботу і впала на перехресті Пашутіна і Шевченка, там не було нічого посипано, багато льоду, дуже слизько, я хотіла на дорогу вийти, не по тротуару йти, бо по ньому не можна було йти, і впала".


Показує взуття, яке мало б, на її думку, захистити від ковзання на дорозі. "Я по інтернету замовила взуття протислизьке і перший раз одягла, думала що мудро поступила, себе захищу, але травмувалася".


Завідувач травмпункту Ігор Горбунов розповідає, з якими травмами звертаються містяни сьогодні. "Кількість хворих не дуже збільшилась. З восьмої ранку у нас шестеро людей. Перелом руки, перелом ноги є, забої, різні види травм".


Нині у травмпункті мають добовий запас гіпсовочних бинтів та вати для надання меддопомоги. За потреби запаси щодня поповнюють.


898Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: